• slide_01
  • slide_01

Nyheter

MIDSOMMARHELGEN HAR VI STÄNGT

Midsommarafton och midsommardagen är den enda helgen på året som vi stänger Excet helt och hållet. Då får vi alla passa på att unna oss lite ledigt och ladda för resten av sommaren! Helgen efter midsommar, 1-2 juli har vi öppet som vanligt igen! Hoppas vi ses då! 

Filminspelning på Excet 30/4

Lördag den 30/4 kommer vi ha ett filmteam inne på Excet som kommer filma miljöer under hela natten. Det är till vår nya Excetfilm som ni kommer kunna se i vår! 

Fribiljetter och fredagsvipkort

Fribiljetter för fredagar och fredagsvipkort gäller alla ordinarie fredagar fram till utsatt tid, med undantag för helgdagar samt dag innan helgdag. Tex Juldagen & nyårsafton gäller inga fribiljetter eller fredagsvipkort, inte heller fredagar då vi har extraöppet till kl 05.00. De fredagarna räknas som en lördag! Välkomna! 
Fribiljetter för 2015 gäller fram till sommaren 2016. 
VIP FREDAGAR-kort för 2015 gäller även i januari 2016.

Information om våra vimmelbilder

Ibland har vi en vimmelfotograf hos oss. Vi publicerar främst dessa bilder på vår Facebooksida och de är alltid superfina! Om du ställer upp på en vimmelbild har du godkänt att vi får använda den i våra sociala medier, alltså vår hemsida, www.excet.se, vår Facebooksida samt vårt instagramkonto @excetgbg. Om du ångrar dig och inte gillar bilden vi lagt upp kan du kontakta Hanna på mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  så tar vi givetvis bort bilden direkt. 

PRIS FÖR BÄSTA NATTKLUBB!

Den 21 oktober 2015 tog vi emot Mix Megapols pris för Bästa Nattklubb! Vi är så glada och tacksamma för denna fina utmärkelse och vill här passa på att tacka alla som röstade, alla våra härliga gäster och givetvis vår personal. 

12170643 10156185542960287 1596454711 n