• slide_01
  • slide_01

Nyheter

PREMIÄR FÖR SOMMARNATT!

 Sommarnätter kan ju vara något av det bästa, så därför kör vi vårt härliga sommarkoncept Sommarnatt det hela sommaren!  

Sommarnatt  

MIDSOMMARHELGEN HAR VI STÄNGT

Midsommarafton och midsommardagen är den enda helgen på året som vi stänger Excet helt och hållet. Då får vi alla passa på att unna oss lite ledigt och ladda för resten av sommaren! Helgen efter midsommar, 30-1 juni/juli, har vi öppet som vanligt igen! Hoppas vi ses då! 
Har du några frågor eller behöver du komma i kontakt med oss, maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  så svarar vi så fort vi kan! 

PRIS FÖR BÄSTA NATTKLUBB!

Den 21 oktober 2015 tog vi emot Mix Megapols pris för Bästa Nattklubb! Vi är så glada och tacksamma för denna fina utmärkelse och vill här passa på att tacka alla som röstade, alla våra härliga gäster och givetvis vår personal. 

12170643 10156185542960287 1596454711 n

 

 

Information om våra vimmelbilder

Ibland har vi en vimmelfotograf hos oss. Vi publicerar främst dessa bilder på vår Facebooksida och de är alltid superfina! Om du ställer upp på en vimmelbild har du godkänt att vi får använda den i våra sociala medier, alltså vår hemsida, www.excet.se, vår Facebooksida samt vårt instagramkonto @excetgbg. Om du ångrar dig och inte gillar bilden vi lagt upp, kan du kontakta vår nattklubbschef Emanuele på mail: emanuele Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  så tar vi givetvis bort bilden direkt.