• slide_01
  • slide_01

Excet

Terrassen

Här finner du den ultimata sommarkänslan mitt i stan. Njut av kvällssol och festnätter under bar himmel. Om det börjar regna fäller vi ner markiserna och fortsätter kvällen till det smattrande ljudet av sommarregn. När mörkret faller på, blir terrassen en del av nattklubben och det spelas det senaste inom house och annan dansgolvsmusik. På vintern stänger vi taket och sätter på värmen. Då är ni utomhus men ändå inomhus. Det kan vara det bästa.

Schlagerbaren

Glitter och glamour, ljusfacklor, konfetti och galet mycket dans. Det är en vanlig kväll i schlagerbaren. Här är det aldrig lugnt. Festa loss, dansa och sjung med till Danny, Erik Saade, Loreen och Carola. Schlagerbarens glada stämning lämnar ingen oberörd. Det finns även en liten schlagerbar. Vi kallar den Lilla Schlagerbaren, såklart. Den ligger i rummet bredvid. Där är det aningen lugnare, men bara aningen, och alltid lika glatt!

Housegolvet

Musiken här domineras av house och det senaste inom modern dansmusik. Släpp loss till Swedish House Mafia och skaka rumpa till dina favorithits. Även här är stämningen alltid på topp och vid baren intill dansgolvet blir dansen ett med barhänget. Här är det party som gäller, natt efter natt.

Black Bar

Musiken här är uteslutande hip hop och r'n'b. Väggarna är zebramönstrade och guld hänger i taket. Räkna med att det kommer att gunga och gnistra. Här finns även en stor bar med brett utbud och DJs som kan det mesta i genren. 

Klubben

Klubben hade nypremiär i slutet på förra året. Den har tidigare kallats Grottan, Källar'n och Säröbaren. Kärt barn har många namn helt enkelt. Nu är klubbkänslan där nere på topp och musiken domineras av det bästa inom house, hiphop och r'n'b. Ta en trappa ner och festa loss natten lång! 

Gården

På den mysiga innergården är atmosfären avslappnad och gemytlig. Musiken från Black Bar hörs även i Gårdens högtalare och det är inte sällan det blir spontandans och bra gung.

Runda Rummet

Missa inte detta lägliga vattenhål. Det är en bar mittemellan Schlagerbaren och Housegolvet. I det runda (oktagonformade) vackra rummet. Den står som en oas mellan de två partybarerna. Här kan man stanna en stund. Hänga, snacka gott snack och lyssna på musiken från Housegolvet.